Ángel i José Luis “Boineta”, subcampions de l´autonòmic de frontó

Ángel i José Luis “Boineta”, subcampions de l´autonòmic de frontó

Van caure davan l´equip de Meliana amb Boni i Guillem

Els petrerins, Ángel i “Boineta” van perdre la final de 1ª categoría davan Meliana per un global de 41-34

Luis Rico Navarro / El Delifret-Mager Petrer format per Ángel y José Luis Hernández “Boineta” va perder contra el Club de Pilota Meliana la final de Primera Categoria del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles, trofeu Diputació de Valencia, disputada en el frontó "José Ventura" d'Almussafes.

S'enfrontaven dos potents equips, amb molta pegada per part de tots els seus components. Tant en el cas del Delifret-Mager Petrer, que formava amb el rest Ángel i el punter José Luis "Boineta", com en el cas del Meliana A, que jugava amb el rest Vicente "Boni" i el punter Guillem.

Des del principi es va veure el nivell de joc d'aquesta gran final, traures molt potents i ajustats de Boineta, jugades amb mestressa de Boni, grans restades d'Ángel amb l'esquerra, i volees ajustades a la xapa i arrimades a la muralla de Guillem.

El marcador anava sempre molt apretat, pero quasi des del principi amb la parella petrerina per davant uns pocs punts. Però amb el marcador iguals a 31, els jugadors del club de l'Horta Nord es possaren per davant, aconseguint uns importants punts consequtius, fins a deixar l'electrònic en un 41 a 34 que els va permetre emportar-se el trofeu de campions a les seues vitrines.

0 COMENTARIOS

Escribe un comentario

    Tu email no será publicado. Campos requeridos marcados con *

    Cancel reply

0 comentarios